Sandblom & Company Utveckling AB

MTAM för ledningsgrupper

Intresset för MTAM växer starkt hos både ledningsgrupper och konsulter. I upphandlingar ställs oftare krav på MTAM-kompetens och vi utbildar ständigt fler konsulter. Deltagarna får genom utbildningen licens och tillgång till kunskap och verktyg som bidrar till ökad effektfullhet i sitt arbete.

 

Vi ställer krav på att konsulten ska ha gedigen erfarenhet av arbete med processinriktad utveckling inom ledarskap. När vi arbetar med MTAM för ledningsgrupper är vi framför allt facilatorer som stödjer ledningsgruppen i deras eget utvecklingsarbete.

 

Att vi som handledare har MTAM-verktyget till hjälp ger utmärkta förutsättningar för detta. Det är därmed av vikt att kunna styra gruppens utveckling utan att själv leda den.

Som MTAM-konsult behöver du kombinera tydlighet med en tro på gruppens egen förmåga. Ofta är vägen i dessa sammanhang väl så viktig som målet!

 

Är du intresserad av MTAM för din ledningsgrupp eller är du konsult och vill bli en av oss som arbetar med utveckling utifrån forskning, mätinstrument och en faciliterande pedagogik är du varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

 

Under ”aktuella kurser” hittar du som är konsult datum för planerade utbildningar.